" אנגוס היא מקדש של בשר ! "
הצהיר נבות שלח - שף הבית.
" הנתחים שאנחנו מגישים כאן הם המובחרים שבמובחרים ומגיעים מהעדר הפרטי של משפחת דבאח, מגדלת בשר גלילית זה יותר משישים שנה. בנינו כאן תפריט שכל חובב בשר שמכבד את עצמו, לא יכול להחמיץ ".
השף נבות בעל ניסיון עשיר בתחום הבשרים, יצר באנגוס שפה שלמה שכולה שיר הלל לבשר, תוך שילובים מפתיעים בין מזרח למערב.
במסעדה חווית בשרים בלתי נשכחת, שמתחילה באנגוסונים, שהם מבחר פיצוחי בשר יחודיים שמהווים מנת פתיחה נהדרת לארוחה. לצידם ניתן להנות מסלט שבבי בשר פריך בכורכום, שקדי עגל על הפלאצ'ה עם לימון חרוך ועדשים, מח עצם עם בצל מאודה, בשר כבוש מדהים על סלט ירקות אביבי ועוד. בין המנות העיקריות מבחר בשרים, סטייקים מובחרים, אנגוסיחים עסיסיים, צלעות טלה נימוחות, קדירת בשרים מצויינת ומגשי מיקסים מרהיבים של בשר, גולת הכותרת היא מנת הענקים היחידה בישראל - "הטומהוק" - צלע בשר עגל שלמה הנושאת יותר מקילו בשר נדיר !
בנוסף, מחכה לכם הקצביה של אנגוס, שבה תוכלו לקנות נתחי בשר מובחר לקחת.