מסעדת 'ברטי' מציעה טעמים אהובים מהמטבח הלבנטיני-מזרח ים תיכוני באינטרפרטציה מודרנית ועדכנית. המטבח - בניצוחם של השפים רועי ענתבי ואור ברי - משלב מרכיבים וניחוחות מאזורי הלבנט, אשר יחד עם האורבניות הנינוחה מעניק לסועד חוויה חדשה ומרתקת בנוף הקולינרי הישראלי.
השילוב בא לידי ביטוי בהרמוניה קולינארית מפתיעה שמחברת חדש עם ישן - טכניקות בישול מתקדמות עם טעמים מסורתיים, שיטות בישול עתיקות וחומרי גלם משובחים.
הרבה מהטעמים, הריחות והצבעים הגיעו מבתיהם של צמד השפים, ובאים לידי ביטוי באווירת המקום. נעשה שימוש בחומרי גלם טריים ומקומיים בלבד, שנותנים במה למטבח הארץ-ישראלי בכל הדרו - שמן זית, עלי גפן, פירות ים ודגים מהים התיכון וטלאים מהגליל.