מסעדת היוקרה Kyoto, אשר הביאה את בשורת המטבח היפני לארץ, היא אחת המסעדות היפניות הידועות והוותיקות בארץ. Kyoto יוצרת מזיגה יחודית בין מאפייניו של המטבח היפני, לבין הטעם המיוחד של המטבח הים תיכוני. השילוב הנהדר ויוצא הדופן של תרבויות, טעמים וצבעים, ממצב אותה בין מסעדות הגורמה המובילות בישראל.
המזון המקובל ביפן מקורו בעיקר מן הים, וזה מורכב מדגים, סרטנים, צדפות, אצות ושאר מאכלי ים. בהיותה מדינת איים, התברכה יפן בשפע דגים טריים, והאדמה הפורייה מניבה תוצרת טרייה. יחד עם זאת, ניתן למצוא בתפריט היפני מנות רבות העשויות בשר עוף. מסורת הבישול היפני ידועה בדייקנות והקפדה על שימוש במרכיבים איכותיים וטריים. המטבח היפני, בהשוואה למטבחים אחרים, ידוע כמטבח טעים וקל לעיכול, בריא ודל קלוריות וכולסטרול.
בהתאם למסורת האירוח היפנית, לקוחות המעוניינים להעניק לאורחיהם חווית אירוח יחודית, יוכלו לערוך במסעדת Kyoto המרווחת אירועים מכל סוג, עד 150 איש. Kyoto ידועה גם בשירות הקייטרינג האקסקלוסיבי והעשיר שלה, שירות המספק עמדות סושי עם שף פרטי לאירוע, מנות קוקטייל מגוונות ועשירות, מגוון קוקטיילים ומשקאות בסגנון יפני, הנעשים ומוגשים על ידי אנשי מקצוע מומחים בתחומם